• Nou

Biberon cu tetina Calma compatibila cu alaptarea - Medela - 150 ml

120,00 lei
5-7 zile

Bebelusul va prefera mereu alaptarea, lucrul cel mai benefic pentru el.

Daca esti departe de bebelus, este o alternativa excelenta, care minimizează orice interferenta in alaptare.

Util in readucerea bebelusului la san prin schimbarea fluxului rapid dintr-un biberon obisnuit cu fluxul laptelui atunci cand este alaptat.

Fara BPA!

Descriere

Bebelusii alaptati se hranesc calm si respira regulat, mentinand un nivel inalt de saturatie in oxigen a sangelui. Cand bebelusii primesc laptele matern cu tetina din silicon Calma, sunt de asemenea linistiti, respira regulat, mentinand acelasi nivel inalt de saturatie in oxigen a sangelui.

Pentru a facilita curgerea laptelui, copilul trebuie sa creeze vid.

Laptele va curge atunci cand vidul din gura sugarului este maxim. In acest moment, limba copilului este in cel mai jos punct, iar mamelonul este cel mai adanc tras in gura lui. La fel se intampla si cu Calma: sugarul trebuie sa depuna efort ca sa creeze vid, pentru ca laptele sa curga si trebuie sa aplice acelasi comportament de supt invatat la san.

Fabricata in Elvetia

De ce Calma?

1. Are lungimea potrivita!

Chiar daca tetina dispozitivului Calma pare cam lunga, nu va temeti, ea are lungimea perfecta. Dupa cum poate stiti, mamelonul dvs. se lungeste de pana la 2 ori in gura bebelusului. Avand aceasta lungime, Calma ajunge astfel la fel de departe in gura bebelusului. Totusi este important ca bebelusul sa aiba o pozitie corecta atat  la san, dar si cand utilizeaza Calma.

Orice alt biberon are o tetina mult prea mica si niciodata nu va ajunge in acelasi loc din gura bebelusului unde se duce in mod normal mamalonul in timpul alaptarii. De aici si riscul confuziei san-tetina la un biberon clasic.

2. Stiati ca bebelusul trebuie sa munceasca un pic?

In timpul alaptarii, laptele nu curge automat. Pentru a facilita fluxul de lapte, bebelusul trebuie sa creeze vid. In timpul alaptarii, laptele curge atunci cand vidul din gura bebelusului este maxim. In aceste momente, limba bebelusului este in cel mai jos punct si mamelonul este tras adanc in gura lui.

Acelasi lucru se intampla si cu Calma. Bebelusul trebuie sa faca un efort ca sa creeze vid, pentru ca laptele sa curga.

3. Pentru prima data corect – o singura marime:

Nu o sa va vina sa credeti, dar o singura marime este suficienta.  La fel cum si sanii dvs sunt la fel pe toata durata alaptarii. Debitul, forma si lungimea Calma sunt concepute sa raspunda nevoilor bebelusului si pe masura ce acesta creste. Calma acopera toata perioada alaptarii.

4. Bebelusul are timp sa respire!

Bebelusul dvs. are un mod individual de supt, cu pauze pentru a inghiti si a respira. Utilizand Calma, bebelusul poate sa se hraneasca si sa faca pauze natural, conform propriului ritm. Acest lucru il ajuta sa suga fara graba, bebelusul fiind calm si relaxat in timpul si dupa sesiunea de hranire.

5. Calma poate ajuta la prevenirea inghitirii aerului?

Calma ajuta la prevenirea colicilor intrucat, cu sistemul nostru unic de control al aerului, permite ventilarea biberonului. Spre deosebire de o tetina, Calma elimina aerul indiferent de cat de bine a fost stransa.

6. Calma nu curge!

Chiar daca tineti biberonul inclinat la 45° (pozitia normala pentru hranire), nu curge. Bebelusul trebuie sa aplice o anumita forta de aspiratie pentru a face laptele sa curga. Uneori, la sfarsitul mesei, este posibil sa curga putin lapte, daca bebelusul da drumul tetinei dispozitivului, inainte de a termina portia de lapte trasa din biberon.

7. De unde vine laptele?

Laptele curge printr-un mic orificiu cu un debit controlat de interactiunea vidului creat de bebelus si sistemul de control al debitului laptelui. Doar comprimarea tetinei nu va face laptele sa curga. Insa cu siguranta bebelusul este capabil sa obtina suficient lapte. 

8. De ce este orificiul din varful tetinei atat de larg?

Doar laptele care trece prin sistemul de control al debitului laptelui va ajunge in gura bebelusului. Datorita orificiului larg tetina este moale, flexibila si se adapteaza bebelusului. Acesta poate bea, numai daca el insusi declanseaza fluxul laptelui.

Caracteristici:

 • Bebelusul se poate hrani in ritmul sau si dupa puterea proprie: bebelusul poate face pauze si poate respira in timpul mesei.
 • Bebelusul aplica comportamentul de hranire invatat la san: sugarul trebuie sa depuna efort ca sa creeze vid, pentru ca laptele sa curga si trebuie sa aplice acelasi comportament de supt invatat la san.
 • Bebelusul poate face pauze si poate respira in timpul mesei: cand bebelusii primesc laptele matern cu tetina Calma se hranesc calm, respira regulat, mentinand un nivel inalt de saturatie in oxigen a sangelui.
 • Exista doar o singura dimensiune si aceasta este potrivita pentru intreaga perioada de alaptare: Calma se potriveste nevoilor bebelusilor ca un mameleon real: are baza larga si tetina alungita.
 • Cu Calma puteti mentine legatura unica oferita de alaptare, pentru mai mult timp.
 • Alaptarea trebuie sa fie bine stabilita inainte de introducerea Calma.
 • Capacul de protectie pastreaza tetina curata, gata de utilizare.
 • Capacul filetat pastreaza Calma curata si poate fi folosit si pentru a inchide biberonul.
 • Debitul este controlat de interactiunea dintre vidul produs de sugar si sistemul de control al fluxului de lapte.
 • Stabilizatorul moale impiedica indoirea sau colapsul tetinei si ajuta la fixarea ei.
 • Sistemul unic de control al aerului permite ventilarea biberonului, indiferent de cat de bine a fost stransa tetina.
 • Fara BPA: nu contine Bisfenol A, fiind absolut sigur pentru sanatatea bebelusilor
 • este fabricat din polipropilena, cel mai sigur material plastic pentru stocarea laptelui matern
 • nu se fisureaza si nu se sparge la cadere
 • Varsta recomandata: 0 luni +