• Nou

Corector pentru mamelon Medela

77,00 lei
1-2zile

Pentru formarea mameloanelor plate sau inversate in vederea alaptarii.

Pot fi folosite incepand cu saptamana 30/32 de sarcina.

Descriere

Corectoarele Medela pentru mamelon ofera un confort unic la purtare.

Forma discreta si membrana flexibila din silicon, delicata cu pielea, le fac placute si invizibile pe sub haine. Orificiile pentru ventilatie din partea de sus a scoicii permit aerului sa circule, prevenind umiditatea si in plus pot favoriza vindecarea.

Corectorul pentru mamelon pregateste mamelonul plat sau inversat/infundat pentru alaptare. Mameloanele plate sau inversate pot face alaptarea dificila. Unii bebelusi intampina dificultati la suptul de la un astfel de mamelon, provocand durere la nivelul acestuia. Presiunea delicata aplicata de membrana din silicon pe areola, determina mamelonul sa iasa treptat in afara.

Corectarea poate fi inceputa din timpul sarcinii (incepand cu saptamana 30/32). Incepeti sa purtati corectorul pentru mamelon o ora pe zi crescand durata treptat pana la 8 ore zilnic, iar dupa nastere purtati-le intre alaptari (1/2-1 ora inainte de alaptare). Evitati sa le purtati noaptea pentru a evita aparitia punctelor sensibile datorita presarii.   

 

Instructiuni utilizare

Inainte de prima utilizare si apoi zilnic: Puneti corectoarele dezasamblate intr-un vas mic umplut cu apa rece. Se recomanda apa distilata. Daca folositi apa de la robinet, se poate adauga o lingurita de sare de lamaie pentru a evita formarea calcarului. Puneti vasul pe foc si fierbeti 5 minute. Scurgeti apa si puneti componentele la uscat pe o carpa curata.

Dupa fiecare utilizare: Separati componentele. Scoicile si membranele trebuie sa fie spalate cu o solutie delicata de curatare, clatite abundent cu apa rece si uscate pe o carpa curata. Nota: Scoicile si membranele pot fi puse in masina de spalat vase, in autoclava sau sterilizate la rece.

Compozitie

Scoica: Polipropilena / Membrana: silicon