Fabrica de lapte - ghid de alaptare - colectia "Femeie si mama"

In stoc
99,00 lei
1-2 zile

Setul contine 3 ghiduri de alaptare.

Volumul 1: "Fabrica de lapte" este despre conceptele de alaptare transpuse in ceva usor de inteles si de asimilat pentru mame.

Volumul 2: "Ai lapte, ai parte!" este despre povestea clasica in alaptare a mamelor din Romania si despre cele mai frecvent eprobleme care pot aparea si solutiile lor. 

Volumul 3: "Lapte si miere" asigura sanatatea emotionala a mamei care alapteaza si increderea in sine.

Descriere

Draga mea, am onoarea sa iti prezint prima carte despre alaptare scrisa de un consultant in alaptare roman. 

Lucrez la aceasta carte de mai bine de 3 ani. Am adunat in ea experienta mea din cabinet alaturi de mame si bebelusi,cat si experienta personala a baietelului meu alaptat pana la varsta de 3 ani si jumatate. 

De ce "Femeie si mama"? Pentru ca nu e asa, toate vrem sa fim si mame bune pentru copilul nostru dar si femei de cariera, puternice, sigure pe ele cat si sotii devotate care nu isi neglijeaza omul de langa ele si  decare sotii nostri sa fie mandri.

Acest ghid este menit sa imputerniceasca femeile, in speta mamele, pe toate planurile pentru a alege metoda de hranire cu care rezoneaza cel mai bine, promovand in principiu alaptarea ca fiind cea mai sanatoasa atat pentru mama cat si pentru bebe. 

De asemenea, cele 3  volume sunt concepute intr-o maniera utila mamelor pentru a aborda un stil de viata relevant si specific situatiei in care se afla, asigurandu-se ca au tot suportul necesar de care au nevoie in perioada de acomodare cu bebelusul lor.

...Brosura ofera o abordare neconventionala si totodata clara a alaptarii care poate surprinde, dar care poate oferi si alinare multor mame aflate la inceput de drum.

 Ma simt responsabila pentru a crea o brosura ca un stil de viata care isi are esenta in eliminarea sentimentelor de rusine cu care este inconjurata alaptarea si de a forma o echipa de sustinatori pentru femeile care se descopera pe sine in cele mai frumoase forme ale sale aparute odata cu sosirea lui bebe, sau chiar inainte de a se intalni cu puiul lor.

Inauntrul acestei brosuri vei gasi metode expuse pas cu pas intr-o maniera unica si constructiva pentru a initia un proces al alaptarii corect, eficient si placut, astfel incat sa va puteti bucura cu totii de aceasta minunata calatorie.

 ...Broșura iti ofera strategii salvatoare despre cum poti saiti hranesti copilul in mod natural dar sa ramai aceeasi tu, pasionata si feminina. 

Aceste carti pot fi potrivite pentru tine sau chiar pentru prietena ta insarcinata sau aflata la primul bebe, atunci cand sunt oferite cadou la petrecerea de bun-venit, la botez sau chiar de ziua ei, oferindu-i ocazia sa isi aminteasca la fel ca intr-un jurnal, toate momentele placute din perioada alaptarii.

In acest ghid vei afla informatii despre cum poti evita momente precum sani durerosi, sfarcuri ranite, mituri despre nutritia mamei care alapteaza, dar si idei despre cum sa iti pastrezi un psihic sanatos pentru a te bucura de relatia dintre tine si bebe, fara a-ti neglija partenerul sau prietenele care te invita la intalniri de recreere.

O sa gasesți aici:

• Idei despre cum sa te pregatesti de alaptare inca din perioada sarcinii

• Sugestii despre cum sa iti recunosti si sa iti accepti sentimentele din perioada de adaptare

• Trucuri simple si utile pentru a-ti construi singura relatia dorita cu bebelusul tau

• Tehnici simple pentru a preveni dificultatile alaptarii precum: rani, atasare, greutate, hranire eficienta dar si pentru a le solutiona eficient

• Un jurnal interactiv de aaptare care te ajuta atat pe plan fizic, precum și mental, emotional necesar tie si lui bebe

In aceasta brosura iti este oferita o perspectivă fresh a alaptării, evidentiand magia sa si ghidandu-te pas cu pas pentru a deveni mama ideala din viziunea ta, dar in cel mai natural si delicat mod.