Pompa electrica simpla MEDELA SWING™ + tetina CALMA

In stoc
862,00 lei
1-2 zile

Inclus in kitul pompei, este dispozitivul special de hranire cu lapte matern Calma, cel care permte alternarea intre san si biberon, fara ca bebelusul sa refuze apoi sanul.

Fabricata in ELVETIA.

Descriere

Functionare prietenoasa si adaptabila nevoilor mamei

Pompa electrica pentru san Swing este ideala pentru femeile care cauta solutii moderne si eficiente. Tehnologia originala Medela 2-Phase Expression, vacuumul ajustabil individual si functionarea silentioasa fac aceasta pompa ideala pentru extrageri zilnice.

De asemenea puteti alterna intre faze si sa va setati nivelul preferat de vacuum, prin apasarea unui singur buton. Functionarea pe baterii si nivelul redus de zgomot permit pompari discrete in deplasare.

Swing ofera un plus de flexibilitate si ajuta la economisirea de timp: este usor de transportat, functioneaza atat cu baterii cat si conectata la reteaua de energie electrica, este usor de manevrat si de curatat.

Tehnologia 2-Phase Expression (bifazica) imita ritmul natural de supt al bebelusului, pentru a extrage mai mult lapte intr-un timp mai scurt. Miscarile rapide si scurte, de stimulare, sunt urmate de unele mai lente si mai profunde, asigurand un flux optim de lapte.

Alege cupa colectoare potrivita pentru tine

Fiecare mama are nevoie de o anumita marime de cupa colectoare. Acest lucru este foarte important pentru o sedinta de pompare fara durere si pentru a goli complet sanul intr-un timp scurt. De aceea Medela ofera 4 dimensiuni diferite de cupe colectoare.

Componente BPA free, usor de curatat, pentru siguranta bebelusului tau

Toate componentele care intra in contact cu laptele matern sunt fara Bisfenol A (BPA free) si sunt usor de curatat. De asemenea, pot fi sterilizate atat in pungile Medela Quick Clean pentru sterilizare in cuptorul cu microunde sau in sterilizator cu aburi.

Scopul Calma

Bebelusii alaptati se hranesc calm si respira regulat, mentinand un nivel inalt de saturatie in oxigen a sangelui. Bebelusii hraniti cu Calma, se pot hrani de asemenea linistiti, respirand regulat, mentinand acelasi nivel inalt de saturatie in oxigen a sangelui. Cu Calma, bebelusul este cel care controleaza hranirea.

Alaptarea trebuie sa fie bine stabilita inainte de introducerea Calma.

Tetina Calma, creata exclusiv pentru laptele matern, ii permite bebelusului sa faca pauze si sa respire regulat, ajutandu-l astfel sa isi mentina comportamentul natural de hranire invatat la san.

Pompa pentru san si dispozitivele de hranire sunt produse de uz personal. Utilizarea lor de catre mai multe persoane poate reprezenta un pericol pentru sanatate.

Din motive de igiena, acestea nu pot fi returnate dupa desfacerea ambalajului.

https://www.youtube.com/watch?v=UpH1E1ym5rI

Este pentru tine daca:

• vrei sa extragi si sa colectezi laptele matern din sani, pentru perioadele de timp in care nu esti impreuna cu bebelusul (ex. o delegatie, intoarcerea la munca, studii).

• vreu sa pregatesti si sa pastrezi o rezerva de lapte, in cazul in care alaptarea la san  chiar trebuie intrerupta temporar din motive medicale, sub indrumarea medicului si a consultantului in alaptare IBCLC.

• ai nevoie sa detensionezi sanii angorjati in cazul in care bebelusul nu este langa tine sau suptul acestuia nu este eficient.

• nu reusesti sa il atasezi corect pe bebe la san dar vrei sa ii dai laptele tau pentru ca stii ca este important pentru sanatatea lui

• ai un bebelus prematur care nu poate sa suga inca direct de la san si trebuie sa ii oferi lapte matern si sa stimulezi productia pe termen lung

• vrei sa castigi timp, folosind pompa dubla pentru a-ti extrage laptele in acelasi timp la ambii sani

• ti s-a recomandat de catre un consultant IBCLC pentru a-ti creste temporar productia de lapte matern

 

 

 

Beneficii:

Noua pompa electrica compacta Swing Maxi este perfecta pentru mamele care cauta o solutie salvatoare de timp. Ideala pentru cresterea productiei de lapte si pentru uz zilnic.

- Sustinerea productiei de lapte: pomparea dubla poate ajuta la cresterea si sustinerea productiei de lapte.

- Eficienta: Extragerea simultana in combinatie cu tehnologia bifazica 2-Phase Expression asigura o economie maxima de timp.

- Confortabila: diferite nivele de vacuum si setari

- Usor de utilizat: usor de asamblat, utilizat si curatat

- Flexibilitate: usoara si compacta pentru pomparea acasa sau in deplasare, utilizare cu baterii sau conectata la priza.

- Inclus in pompa, este dispozitivul special de hranire cu lapte matern Calma, cel care permite alternarea intre san si biberon, fara ca bebelusul sa refuze apoi sanul

Specificatii tehnice:

Caracteristici Medela -  Swing - Pompa electrica pentru san bifazica:

- premiu de excelenta in Design Medical

- vacuum reglabil

- usoara, comoda, compacta, moderna si silentioasa

- cupe colectoare SoftFit si PersonalFit ultraconfortabile

- usor de asamblat, folosit si curatat

- incape usor intr-o geanta

- alimentare la priza sau cu baterii (4x1,5 V tip AAA)

- timp de pompare redus semnificativ.

Pachetul contine:

Pachetul contine:

unitatea motor, alimentator, tub PVC, conector, recipient de stocare, supapa, 2 membrane, 1 cupa colectoare PersonalFit M, snur de siguranta, saculet pentru pastrare, tetina Calma.

Functioneaza cu alimentare la retea sau cu 2 baterii.

Pachetul nu contine baterii/ acumulatori.

De ce pompa dubla?

Despre pomparea dubla:

o Pomparea dubla va goli sanul mai bine, fapt ce duce la cresterea productiei de lapte matern.

o Comparativ cu pomparea simpla, vei obtine cu pana la 18% mai mult lapte intr-o sesiune de pompare.

o In plus, pomparea dubla asigura lapte cu un continut energetic mai mare. In final, te bucuri de o economie maxima de timp: pomparea dubla este de doua ori mai rapida ca pomparea simpla.