Pompa de san electrica dubla Spectra S2

In stoc
759,00 lei
1-2 zile

Pompa de san Spectra S2 este un model sofisticat, puternic, tip spitalicesc, cu setari usor de ajustat si functii suplimentare cum ar fi lumina de fundal pentru pompare pe timpul noptii si timer.

Este pentru tine daca:

- nu reusesti sa il atasezi corect pe bebe la san dar vrei sa ii dai laptele tau pentru ca stii ca este important pentru sanatatea lui

- ai un bebelus prematur care nu poate sa suga inca direct de la san si trebuie sa ii oferi lapte matern si sa stimulezi productia pe termen lung

- vrei sa castigi timp, folosind pompa dubla pentru a-ti extrage laptele in acelasi timp la ambii sani

- ti s-a recomandat de catre un consultant IBCLC pentru a-ti creste temporar productia de lapte matern

 

Beneficii:

1. Sigura si igienica:

Pompa este dotata cu sistem anti-reflux care impiedica patrunderea laptelui in furtun. Filtrul de protectie creeaza o bariera fizica intre motorul pompei pentru san si lapte.

2. Shh~ zgomot foarte redus

Pompa este foarte silentioasa – poate fi folosita in aceeasi camera in care doarme bebelusul (50 db).

3. Detii controlul: Poti verifica timpul de cand pompezi. Dupa 30 min, pompa se opreste automat

Aceasta functie este foarte utila, pentru a nu iti forta sanii

4. Pompare delicata cu functia de masaj

O pompare trebuie intotdeauna sa incepa cu functia de masaj. Ea de fapt imita suptul bebelusului si stimuleaza lactatia. Folosind aceasta functie vei avea o extragere a laptelui fara dureri.

5.  Sigura pentru bebelus:  BPA free

Este realizata din materiale eco friendly ca Polopropilena si lichid de silicon.

Conform standardelor si legilor UE in vigoare nici un biberon care contine BPA nu ar trebui comercializat.

6. Dotata cu functia memorie

In momentul in care pompa este repornita, aceasta va functiona conform ultimei setari a functiei si a nivelului de vacuum.

7. 5 niveluri de pompare:

Acum poti alege mult mai precis cat de tare sa pompezi, de la foarte usor, pana la foarte tare. Totul pentru ca tu sa te simti confortabil si cat mai natural.

8. 2 niveluri de iluminare:

In timpul pomparii de noapte ,datorita pompei SPECTRA S2+ nu trebuie sa mai aprindeti lumina in camera, deranjand astfel bebelusul. Vedeti si atunci de cat timp pompati si care este viteza de pompare. Sunt micile detalii care in acele momente conteaza.

9. Creata pentru a pompa la ambii sani simultan:

O pompare simultana la ambii sani reduce cu 50% timpul alocat acestei operatiuni (timp pretios pe care puteti sa il petreceti alaturi de bebelus).

10. Beneficiezi de Garantie Premium. In eventualitatea ca pompa nu functioneaza corect, vei primi prin curier alta la schimb.

Despre Pompa S2 dubla

La fel ca toate modele de pompa de san Spectra si modelul S2 are un sistem inchis –  dispune de o bariera fizica intre lapte si pompa ce asigura igiena si performanta motorului.

Cu o putere de suctiune de pana la 250 mmHg si posibilitatea de a fi utilizata atat ca pompa simpla, cat si ca pompa dubla, plus o multime de alte caracteristici, pompa Spectra S2 reprezinta un model de ultima generatie ce vine in sprijinul mamicilor.

Modelul S2 este extrem de usor de manevrat, multumita butoanelor de reglaj. Acest lucru va permite sa setati viteza si modul de functionare al pompei, astfel incat sa fie adaptat nevoilor organismului dvs.

Puterea de suctiune este ajustabila atat atunci cand pompa se afla in modul de stimulare al lactatiei  (masaj), cat si in modul de extragere. Include timer si lumina de fundal pentru pomparea pe timpul noptii. Deasemenea, modelul S2 este unul foarte silentios.

Filtru de protectie pentru flux invers

Protejeaza, pe durata pomparii, laptele impotriva bacteriilor, a mucegaiului si a virusilor.

Mentine furtunul uscat, prevenind circulatia aerului intre laptele extras si furtunul pompei, pe durata pomparii.

Multumita acestui filtru nu mai trebuie sa curatati interiorul ingust al furtunului.

Experienta dvs. de pompare va fi una personalizata

2 moduri de functionare cu buton pentru stimularea lactatiei (masaj). Puterea de suctiune si viteza sunt ajustabile atat in modul de stimulare a lactatiei (masaj), cat si in modul de extragere.

Fiecare mama poate personaliza setarile pompei in functie de nevoile organismului sau si urmarind fluxul de lapte, poate sa gaseasca cele mai bune setari la fiecare utilizare a pompei.

Tehnologia utilizata de modelul Spectra S2  le permite mamicilor sa seteze nivelul de suctiune astfel incat sa beneficieze de un maximum de confort cu un minim de zgomot.

Motorul acestei pompe eficiente si confortabile cantareste doar 1 kg! Pompa Spectra S2 functioneaza cu alimentator AC.

Specificatii tehnice:

Este cel mai bun model pentru extragerea rapida si fara durere a laptelui matern.

• Este un model de pompa electrica, dubla, care poate fi folosita fie pentru pompare simultana sau doar la unul din sani

• Este ideala pentru utilizare frecventa sau ocazionala

• Poate fi folosita pentru extragerea si stocarea unei rezerve de lapte pentru momentele in care mama nu poate fi langa bebelus

• Poate fi folosita pentru pompare exclusiva in cazul bebelusilor cu probleme de atasare la san

• Puternica si totusi delicata – Posibilitate de reglare a puterii vacuumului intre 50 – 320 mmHG si a vitezei de pompare in functie de preferintele fiecarei mame. Astfel experienta extragerii laptelui matern devine placuta si confortabila pentru fiecare mama.

• 2 moduri de functionare: stimulare a lactatiei (masaj) si extragere

• Functia de stimulare a lactatiei (masaj) folosita la inceputul fiecarei extrageri are rolul de a simula suptul bebelusului, declansand secretia de lapte

• Functia de extragere permite o colectare rapida si fara a durere a laptelui matern

• Timerul indica timpul de pompare. Se opreste automat dupa 30 de minute de utilizare

• Ecranul cu LCD permite vizualizarea simultana a vitezei si a puterii de pompare, modalitatea pe care este folosita

• Lumina de fundal este utila in timpul sesiunilor de pompare pe timpul noptii pentru a afisa durata pomparii, si setarile nivelului de vacuum (2 nivele de intensitate a luminii)

• Dotata cu functia Memorie – in momentul in care pompa este repornita, aceasta va functiona conform ultimei setari a nivelului intensitatii recoltarii laptelui matern

• Silentioasa – poate fi folosita in aceeasi camera in care doarme bebelusul (43,5 db)

• Usor de asamblat si de sterilizat

• Toate componentele care intra in contact cu laptele matern sunt fara continut de Bisfenol A (BPA free)

• Recipientele de colectare a laptelui pot fi folosite pentru hranirea bebelusului, prin atasarea biberoanelor incluse in set

• Dotata cu sistem anti-reflux care impiedica patrunderea laptelui in cele 2 furtune

• Usoara si usor de manevrat – 0,99 kg