• Nou

Vitamina D3 2000 UI - Secom

32,00 lei
5-7 zile

Ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar si la mentinerea sanatatii sistemelor osos si muscular. 

Util pentru mamele care alapteaza, previne rahitismul carential la copil!

cutie 30 / 120 capsule

Descriere

Vitamina D sustine cresterea dintilor si a oaselor.

Nivelul insuficient de vitamina D poate conduce la rahitism, o afectiune caracterizata de oase slabe, slaba dezvoltare a oaselor si picioare strambe.

Desi vitamina D poate fi gasita in alimente precum lapte, peste, scoici si oua, poti sa obtii vitamina D si de la lumina soarelui, daca locuiesti intr-un climat de Nord sau intr-un loc in care nu exista foarte multa lumina de la soare, sau daca, de obicei, petreceti cea mai mare parte a zilei in casa, este posibil ca tu si copilul tau sa nu obtineti suficienta vitamina D.

Sugarii prezinta un nivel scazut de vitamina D si de aceea ei trebuie sa stea mai mult timp la lumina soarelui, dar fara crema cu factor de proctetie - ceea ce este nociv si periculos pentru sanatatea lor!

Laptele matern nu contine vitamina D suficienta pentru bebelus DACA NIVELUL DIN SANGELE MAMEI ESTE INSUFICIENT, fapt pentru care, daca bebelusul se hraneste exclusiv la san, mama are nevoie de supliment de vitamina D3 ( fie in doza de tratament pentru corectia unui deficit, fie in doza de profilaxie pentru mentinerea nivelului optim atat pentru mama cat si ce se transfera la bebelus ).

Mod de administrare:

Inainte de stabilirea dozei necesare, este nevoie de o dozare din sange a nivelului de vitamina D3 din organism.

Analiza care trebuie efectuata este 25 -OH vitamina D3.

Dupa stabilirea nivelului din sange, se stabileste daca este nevoie de o doza de profilaxie ( mentine nivelul optim ) sau de tratament initial ( regleza deficitul de vitamina D3 din organism ) si apoi o doza de mentinere.

Necesarul zilnic si durata administrarii se stabileste doar in functie de nivelul vitaminei de D3 din organism si per kg corp!

Solicita o consultatie gratuita pentru a afla necesarul tau si modul de administrare corect al acestui supliment!